Menu

http://trendpack.dk/modules/mod_image_show_gk4/cache/topgk-is-671.jpglink

Produktkategorier

Blomsterposer

Vi samarbejder med nogle af de største udbydere på markedet og har leverandører i Asien, Tyrkiet og Polen. Vi kan trykke op til 8 farver og trykker på det materiale som I ønsker og som egner sig bedst til produktet. Det tager 2 sek for forbrugeren at beslutte om de synes emballagen er pæn og om de vil kigge nærmere på dette så en blomsterpose er IKKE bare en blomsterpose.

Etiketter

Få jeres budskab ud sammen med planten, her har i mulighed for at få flotte billeder – QR code som er meget Trend lige nu- pasningsvejledning så kunden får det optimal end af sit køb og derved en god oplevelse som gør de får lyst til at købe igen.

Vi trykker i UV Offset som gør at etiketten er vejrbestandig i op til 1 år alt efter vejr og placering af blomsten. Vi trykker på alle plastmateriale de kendte PS og PP materialer men også frosted eller glasklare materialer kunne være en ide, sidst men ikke mindst trykker vi også 3D etiketter som kan give nogle sjove effekter på jeres label.

Blomstersvøb

Høj præsentation af jeres produkter fra de forlader gartneriet til de ender et sted i verden, stor markedsføringsværdi som gør at flere salgssteder lade det flotte svøb sidde på som inspiration for kunden.

Vi trykker det kendte blomstersvøb i glasklar BOOP 40 my, hvis I ønsker microperferering for bedre luft til planten kan vi også producerer dette.

Facadeskilte

Trænger i til at få frisket jeres facadeskilte op, nyt print på jeres lastbiler - salgsvogne så har vi også løsningen på dette. Husk førstehåndsindtryk er vigtigt og et frisk skilt ved Jeres indkørsel eller en flot pressening på lastbilen nikker alle anerkendende til.

Print

Printløsninger er = hurtig levering og vi samarbejder med Danske producenter som er vant til at håndterer kædeordre fra dag til dag. Vi tilbyder hele POS løsninger til butikkerne, og lagerfører også gerne jeres produkter, samtidig kan vi tilbyde Webbaseret løsning hvor jeres butikker selv går ind og bestiller vare til netop deres butik. Vi trykker på stort set alle materialer om det er klæb til vinduer – gulvklæb –hyldeskilte –loftskilte, så er vi klar.

Log Ind or Registrer