Skip to main content

Kompetencer

Vores virksomhed besidder et bredt spektrum af kompetencer inden for emballage. Vi håndterer mange forskellige typer emballage med fokus på at levere innovative og tilpassede løsninger, der opfylder vores kunders unikke behov og ønsker.

Gartneri

Vi har stor erfaring med indkøb og produktion af de kendte, koniske poser i plast eller papir med op til 8-farvet tryk. De er den ideelle emballage til blomster, krydderurter og andre vækster i potte, og særdeles praktiske til snitblomster. Vi klarer alle opgaver inden for dette område.

Plastikbakker

Gennem vores effektive samarbejde med en række producenter kan vi levere et stort udvalg af standard-bakker, som lagerføres med henblik på hurtig levering. Har I brug for større oplag af specielle bakker, kan vi også lave disse helt efter jeres ønsker, behov og specifikationer.

Juletræsmærker

Vi producerer den kendte TYVEK kvalitet i Danmark med stub og nummerering. Den mest populære udgave er TYVEK 75 gram. Hertil kommer alle varianter i plast med kundetryk – en stærk mulighed for at bruge mærkerne som markedsføring. Alle typer kan leveres med nummerering, elastik, pind m.v.

Vi har meget korte leveringstider ved genoptryk, og ved bestilling i god tid kan I opnå en meget skarp pris. Vi trykker efter kundeønske eller standard.

Folier

Vi leverer specielle poser i PE, LDPE eller andre plasttyper, folier til alle slags produkter, poser med Antifog til salat, laser, specialtryk, Flowpack samt emballage til æbler og meget mere.

Papbakker

Vi leverer papbakker til alle formål. Vi tilpasser i hvert tilfælde materialet til produktet, så I fleksibelt kan få dækket ethvert behov, hvad enten det måtte være papbakker til æbler, tomater, champignon eller kiwi – eller helt andre produkter. Vi tilbyder ligeledes skæreprøver og testkørsel i tæt samarbejde med vores danske producent.

Stickers & labels

Få vores bud på sticker og klistermærker, som vi leverer i alle varianter inden for PET, PP eller andet. Gennem et samarbejde med en dansk producent kan vi levere hele spektret i labels og stickers og sikre jer hurtig levering. Stickers og labels er ud over en praktisk måde at præsentere de relevante varefakta også en glimrende måde at tilføje budskaber, som kan styrke jeres markedsføring.

Tape

Vi leverer pakketape med jeres eget logo påtrykt. Vi kan både levere almindeligt klart eller brunt pakketape og afspærringsbånd. Vi klarer enhver opgave på dette område.

Bæreposer

Plastikposer eller papirposer i miljøvenlige materialer! Vi forhandler bæreposer i hele Skandinavien og har et tæt samarbejde med en af Europas største producenter, som kan klare det meste inden for dette område. Vi opererer med meget korte leveringstider, så I kan have den fornødne fleksibilitet i jeres produktion og lagerføring, og vi går ikke på kompromis kvaliteten. Vi kan producere på det materiale, I måtte ønske. Ligeledes lagerfører vi gerne jeres poser ved minimum 1-årige aftaler.

Papirsposer

Gennem vores samarbejde med en af Europas største producenter kan vi leverer stort set enhver løsning inden for papirsposer. For eksempel slikposer, bæreposer og apotekerposer. I mange tilfælde vil en papirpose være den rigtige løsning. Den sender et andet signal end en plastpose og kan derved ofte understøtte jeres øvrige profilering.

Vi leverer et hav af forskellige designs og størrelser, så det er kun et spørgsmål om at definere jeres behov og ud fra det finde den optimale løsning.