Skip to main content

Om Trend Pack ApS

Emballager til den grønne branche

TrendPack ApS leverer emballage af højeste kvalitet til hele den grønne branche. Vi har opbygget vores erfaring og ekspertise gennem 30 år og tilbyder emballageløsninger i hele spektret fra enkle løsninger til totalkoncepter. Gennem et bredt net af samarbejdspartnere kan vi levere enhver type emballage og yde optimal hjælp, når den bedste løsning skal findes.

Uanset om det er en potteplante, der skal emballeres, eller fødevarer som agurker, tomat og salat, er emballagen en vigtig del af varens profil. Ofte er det emballagen, der får kunden til at beslutte sig for et køb.

Samtidig stilles der nye og større krav til emballage. Den skal være praktisk at arbejde med, matche varens kvalitet og have en optimal miljøprofil. Emballagen skal være nem at sortere hos forbrugeren, så den kan recycles efter gældende krav, og den skal være økonomisk i indkøb og håndtering. Hos Trend Pack ApS tager vi hånd om alle detaljer, så I får en både sikker, økonomisk og miljøoptimeret emballageløsning leveret til tiden.

Fra begyndelsen har vi opbygget et omfattende netværk af producenter primært fra EU. Vi varetager salg i hele Norden og lægger vægt på langsigtede relationer bygget på tillid og troværdighed.

Kompetencer

Poser : Til blomster, krydderurter tekstil-, detail- og food/nonfood segmentet. Vi har leverandører i Asien, Tyrkiet, Polen og naturligvis Danmark.

Offset: Etiketter på alle plastmaterialer eller andre ønskede materialer. Vi har leverandører i Tyskland Danmark.

Papbakker: til tomater, champignoner , æbler, kiwi , produceres i Danmark i høj kvalitet med meget koret leveringstider

Print: Simple bannere til montagefilm på biler og skiltepyloner/backlit. Alt bliver produceret i Danmark og dele af Europa med meget korte leveringstider.

Gaveæsker: I karton , små oplag, klæb-stans-samling. Hurtig levering. Bliver produceret i Danmark

Juletræsetiketter: Tyvek eller plast med nummerering fra Tysklands største producent.

Diverse: Tape med logo, display-kasser i plast eller karton fra Danske producenter.

Bæreposer: Vi leverer bæreposer fra en af Europas største producenter, som kan trykke de mest komplicerede opgaver både i plast eller papir.